fredag 3 juni 2016

Och badrummet tar form

Har monterat in lite mer grejer i badrummet. På lavoaren har vi bytt ut locket och insatsen mot en ny skiva som jag gjort hål i för vatten och avlopp. Sen har jag börjat montera duschkabin - den ska vara där tillfälligt tills vi får ett "riktigt" badrum uppe, då tänker vi byta till badkar nere. det kommer nog passa bättre in i stilen men jag tror det blir mer praktiskt med dusch ett tag nu.

Duschkabinen är bara halvmonterad för att bli tillräckligt klar för rörmokarn att skruva in vattnen men inte så klar att den är i vägen för sista målandet och listerna.

Lavoararbetet under gång. 

Innan satt där ett lock och en plåtinsats med tvättbalja och hållare för svål och liknande. Ett tag funderade vi på att montera avlopp och krav direkt på plåtinsatsen men vi valde istället att göra så här. Nu går det att sätta tillbaka de andra grejerna om man vill återställa den. Blandaren är beställd men tar lite tid på sig innan den kommer fram...5 kommentarer:

 1. Tyckte att badrum var det svåraste med renoveringen, det hörde liksom inte hemma i huset. Ert ser lovande ut och lösningar kommer om man ger det lite tid..
  Pia

  SvaraRadera
 2. Oj så bra det börjar bli, kan nästan känna stämningen genom bilderna. Jordat som Ernst skulle sagt!

  SvaraRadera
 3. Andreas henningsson5 juli 2016 08:29

  Super fint

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Skriver här eftersom jag inte hittade någon mejladress till dig.
  Mina föräldrar och jag har lanserat en ny webbutik i sommar, där vi säljer begagnade beslag och annat för byggnadsvårdaren. Vi försöker få lite snurr på den för närvarande – detta med att få besökare är ju den svåraste biten :) Vi skulle bli jätteglada om du ville länka till den från din blogg eller tipsa dina byggnadsvårdsintresserade vänner om den på annat vis!
  http://www.byggnadsvardsboden.se/
  Välkommen att handla också förstås :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du hittade hit. :) Vi brukar bara länka till de företag som vi haft samarbete med, men vi ska kolla runt lite i er fina webbshop och så får vi se vad som händer! Jättekul att det startas fler webbutiker för byggnadsvårdare.

   Radera