måndag 15 augusti 2016

Slut på sommarlovet

Så var det dags att packa ihop oss efter ett långt sommarlov. Vi har haft en jättebra sommar och både fått mycket gjort och haft tid för utflykter och bus.

Sista kvällen bjöd på en vacker solnedgång...

Den här sommaren har vi faktiskt hunnit med allt på att-göra-listan och lite till. Vet inte om det beror på att vi blivit effektivare eller att vi gjort en mer realistisk lista. Vi är i stort sett helt klara med tvättstugan, bagarstugan, hallen och badrummet nere. Vi har dessutom hunnit lägga golv i både kök och stora sovrummet uppe. Plus att vi fått bort en hel del bråte från tomten - vi la några dagar på slutet på att rensa upp och det känns verkligen skönt!

4 kommentarer:

 1. Njutbart nu.
  Och även arbetet med det som var kan jag förstå.

  SvaraRadera
 2. Jag brukar smygtitta in här då och då. Vilket arbete ni lägger ner. Imponerande. Och resultatet ser också fantastiskt ut. Bra kämpat. Mvh William

  SvaraRadera
 3. Hej! Hur går det för er?
  Jag läste att ni har använt skumglas under golven. Har ni kunnat utvärdera om det har isolerat bra under vintern, eller blir det till kommande vinter?
  Mvh/ Andreas
  Traditionell Byggnadsvård, Grillby

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Vi har haft ett långt uppehåll sen i augusti men tänkte väl ta tag i renoverandet igen nu när det blivit varmt.

   Kan inte säga att vi utvärderat isoleringsförmågan i skumglaset eftersom vi knappt varit där när det varit kallt. Vi får återkomma i den saken...

   Radera