torsdag 23 april 2015

Ett klipp

För ett tag sen hade byggahus.se tillsammans med Makita en tävling där man kunde vinna en gräsklippare. Det var det vanliga upplägget att man ska svara på en fråga och skriva en motivering. Jag brukar inte vara med i såna tävlingar eftersom det är så jobbigt att få ihop en bra motivering. Gräsklippare däremot är något jag verkligen vill ha - vi har nämligen ingen sån. Hittills har vi klarat oss med trimmer och lånat grannens klippare ibland. Nu har ju grannen flyttat tillsammans med sin klippare så något var vi tvungna att göra.

Byggahus.se brukar ha såna här tävlingar och jag har fått för mig att det alltid är samma jury som utser vinnaren. Så jag läste igenom de senaste vinnande inläggen och försökte skriva ett eget i samma stil. Det gick tydligen bra för vi vann! :-)

 
Idag kom så ett paket från Makita, perfekt timing för att köras ner till bygget i helgen. Jag antar att det snart är dags för första klippningen...

6 kommentarer:

 1. Grattis! Eller? kanske är trevligare utan =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är ju mer jobb med en gräsklippare men också mer gräs... Det ska bli skönt att faktiskt ha lite mer ordning på (i alla fall en del av) trädgården :-)

   Radera
 2. Jomen grattis! Det hedrar er (enligt mitt sätt att se) att ni kör gräsklippare och inte åkgräsklippare ;-)
  (En lie kan vara bra på ytor som bara "klipps" en gång om år.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väntar leverans av en måttanpassad lie vilken dag(?) som helst - de man kan köpa färdiga är för korta för mig så jag kan inte använda dem... Lien ska jag ha till tomten på baksidan av huset som är mer åt parkhållet. Däremot blir ju inte ytan riktigt samma som en klippt gräsmatta.

   Radera
 3. Otrolig tur (eller skicklighet :-). Hantverkslaboratoriet har just kommit ut med en avhandling på 110 sidor om liar och slåtter som jag måste plöja igenom. Det + föredrag och fönsterrenoveringskurs som jag ska hålla skjuter lieorvet framför sig!

  SvaraRadera
 4. Grattis!
  Ang lie. Jag minns hur morfar liade på landet och hur fint det blev.

  SvaraRadera