onsdag 1 juli 2015

En kopp kaffe?

Vi har pratat lite med några byggnadsvårdsintresserade i närheten om att träffas, prata hus och ta en kopp kaffe...
Kaffe*

Det kanske är några fler där ute som skulle tycka att det vore roligt? I så fall är ni välkomna lördag 18/7. Skicka ett mejl till bjorn(punkt)tunberg(at)gmail(punkt)com så skickar jag vägbeskrivning och info om vilken tid vi tänkt oss.

*det är inte kaffet på bilden som kommer att serveras, dessutom kommer det att finnas bulle!


6 kommentarer:

 1. Hej, vilken trevlig idé!
  Även om jag inte kan komma vill jag tacka för initiativet. Vi byggnadsvårdsbloggare har inga träffar som t ex retrobloggare och inredningsbloggare har. Ditt initiativ är väldigt välkommet - hoppas det blir en hel del kaffegäster och att diskussionens vågor går höga. Att prata framför ett reellt projekt är också något helt annat än att ses på t ex en mässa. Trevlig sommar önskar jag!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Det verkar bli några stycken som kommer så det blir säkert roligt. Sen får vi hoppas att någon annan tar vid och bjuder in nästa gång ;-)

   Radera
 2. Synd att ni bor så avsides.

  /Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avsides? Vi bor ju alldeles bredvid Sveriges närmaste stad, måste väl innebära att det här är Sveriges närmaste byggnadsvårdsblogg? ;-)

   Radera
 3. Ja, vilken trevlig idé! Jag tittar gärna förbi för kaffe och byggnadsvårdsprat! Anna är tyvärr på annan ort då men jag är i Uppsala. Skickar ett mail också så kan vi höras om detaljerna.

  mvh
  Johan - ena halvan av Funbo Runsten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johan - du är välkommen vid 14:00 den 18:e

   Radera