torsdag 8 oktober 2015

Nya byxor

För ett tag sen klagade jag ju en aning på att det var så svårt att hitta byggbyxor som passar mig som är en aning lång-smal i formen. Det slutade med att jag provade precis alla byxor jag hittade tills jag till slut resignerade och köpte ett par för breda byxor tillsammans med både hängslen och livrem. Tänkte att det ju är viktigare att byxorna når ner hela vägen så får jag väl spänna åt i midjan så att de passar. På så vis har jag nu hankat mig fram genom sommaren till för ett tag sen Snickers Workwear hörde av sig och undrade om inte vi ville prova deras nya kollektion.*

Så kom det sig att vi fick några nya byxor tillskickat oss och jag får erkänna att jag var rätt skeptisk. men faktiskt var det så att måttabellerna stämde med verkligheten och ett par byxor i storlek 148 är verkligen ett par byxor i storlek 148. Jag kan ha dem på mig till och med utan skärp!


Snickers nya kollektion består av två varianter av byxor, ett par grövre och ett par tunnare för mer finlir. Eftersom det förra paret byxor jag köpte var grova så har vi testat finlirsbyxorna - flexiwork tror jag att Snickers kallar dem. De är ganska lätta och tunna men känns ändå som om de kommer att kunna hålla ganska bra. Känns betydligt smidigare att ha på sig när man är inne och jobbar med snickerier och sånt och det är en stor fördel att jag slipper dra upp byxorna varje gång jag ska ställa mig på knä. Jag kommer nog ändå använda de gamla byxorna till tyngre jobb ute.

*Ja, inlägget är sponsrat av Snickers Workwear. Två par byxor kostar det att köpa reklamplats här även om vi säkert hade sålt oss för bara ett par också. Vi är billiga men gör å andra sidan bara reklam för grejer vi gillar ;-)

4 kommentarer:

 1. Men vad är det för några du har på dig? Ser ut som om de inte når ända upp, eller är det tröjan som skymmer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, de har ganska hög midja, det är tröjan som går ner över byxkanten...

   Radera
 2. Man tror ju alltid att de passar i midjan tills man fyller fickorna med skruv...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja lastar man i för mycket så hjälper det inte hur bra de sitter, då behöver man hängslen i alla fall... :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.