fredag 1 maj 2015

Amenvaf...

Nytt försök att ta sig iväg till byggnadsvårdsbutik, den här gången kom vi hela vägen ut på 55:an. Där började hela instrumentbrädan lysa upp i allehanda varningar och uppmaningar samtidigt som motorn började gå mer än lovligt hackigt.
Lyckades svänga in på en busshållplats innan den gav upp helt. En halvtimme senare lyckades vi med hjälp av en skiftnyckel och ett nytt batteri ta oss till verkstan där vi dumpade bilen - får ringa och be dem fixa den på måndag när de öppnar igen.

Egentligen var inte planen att åka till byggnadsvårdsbutiken idag, egentligen skulle vi åka till dörrsnickeriet och hämta den där dörren som vi började beställa i augusti förra året. De mejlade dock igår eftermiddag och berättade att den inte var klar, trots att jag ringt och kontrollerat dagen innan att den skulle vara klar - det är ju alltid bra att veta sånt innan man åker 35 mil för att hämta den... 

Å andra sidan så mejlade byggarna, som skulle komma idag och bland annat montera dörren, och meddelade att de inte heller skulle komma som utlovat utan att de kommer dyka upp imorgon.


3 kommentarer:

  1. Ska man skratta eller gråta?

    SvaraRadera
  2. Verkar vara en nackdel med nyare bilar. Faller systemspänningen med några volt får man femhundra spännande felkoder.

    /Peter

    SvaraRadera
    Svar
    1. För det första är jag ändå rätt nöjd över att man refererat till tjiitbilen som "nyare bilar" :-)

      Men visst har du rätt, blev lite skärrad innan jag förstod att alla felmeddelandena berodde på elfel och att det inte faktiskt var så att motorn hade ramlat ur...

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.